Isolering udført i Vejle, Kolding og omegn

Isolering kan blive nødvendigt, hvis man føler, at meget varme forsvinder ud gennem husets vægge og tag. Det ses især på ældre huse, hvor den enkelte isolering ikke altid er så god, som den kan være.

At fyre for blåmejserne er både dårligt for miljøet og for din økonomi, så en isolering kan på mange måder virke som en investering. Hvis du overvejer at få efterisoleret dit hus er det dog ikke lige meget, hvilken håndværker du får til at udføre arbejdet for dig.

Det skal nemlig gøres ordentligt, hvis den omtalte isolering skal være holdbar og have en mærkbar effekt.

Derfor kan det i mange tilfælde godt betale sig at bruge lidt tid på at finde frem til et firma, der virker pålideligt og godt.

CJ-tag tilbyder kvalitets isolering

CJ-tag ApS er en virksomhed, der har mange års erfaring i håndværkerbranchen. Vi udfører gerne isolering på mange forskellige slags huse og arbejder både for private, andre virksomheder og offentlige institutioner. Vi kører i Vejle, Kolding, Grindsted og omegn.

Vi sætter en ære i at udføre vores arbejde så godt som muligt. Det betyder blandt andet, at vi kun gør brug af de bedste materialer på markedet. Vi arbejder med både Rockwool og Isover, som er isolering i henholdsvis stenuld og glasuld.

Vi vurderer hver opgave individuelt og bestemmer os derefter for, hvilken isolering der er mest fordelagtig i netop dit tilfælde, så du kan få den bedst mulige løsning med hensyn til netop din opgave. Vi har som sagt meget erfaring indenfor isolering, derfor ved vi for eksempel, at det oftest er mest fordelagtigt at efterisolere taget, da varmen søger opad.​

Uanset vores opgaver er vores hovedmål altid at levere de bedste løsninger. Det betyder, at vi bestræber os på at udføre så godt arbejde som overhovedet muligt. Hvis du vælger os til at udføre dit arbejde, er du sikker på, at du ikke får halvfærdige resultater og dårlige løsninger. Vi vil hellere blive en time længere på arbejde end at have utilfredse kunder. Det er din garanti for kvalitetshåndværk.

​Hør mere om isolering i Vejle, Kolding og Grindsted

Hvis du står med et hus, der trænger til isolering, står vi derfor meget gerne klar til at varetage din opgave. Vi laver dit arbejde, uanset opgavens størrelse og hvem du er.

Ved isolering gør du både dig selv og miljøet en tjeneste. Er du interesseret, kan du med fordel ringe på telefon 25 14 22 08 eller skrive på e-mail cj@cjtag.dk og høre mere om, hvad vi kan tilbyde netop dig eller få et uforpligtende tilbud på isolering.​

Få et uforpligtende tilbud

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på en nyt tag eller isolering, så udfyld formularen med navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Carsten / 25 14 ​62 07

​ John / 25 14 22 08

Storedalsvej 21

7182 Bredsten