Tagpap og tagfolie udføres​

I forbindelse med tagdækning er der mange muligheder. Man kan for eksempel både få lagt tagpap og tagfolie og inden for disse er der yderligere forskellige materialer med varierende farver og teksturer.

Det betyder, at du ved at renovere dit tag kan få lov til at designe netop den tagprofil, som du synes, passer bedst til resten af huset. Tagpap og tagfolie kan desuden blive nødvendigt i forbindelse med nybyggeri, da man også her skal have noget til at beskytte tagets indre lag og konstruktioner.

Dog er især tagpap meget velegnet til renoveringer, da det let kan lægges ovenpå det gamle tag og derved give dig følelsen af et helt nyt tag, men uden at skulle betale i dyre domme for det.

Inden for tagpap findes der for eksempel også en mulighed, der minder meget om skifer i struktur og farve, men er langt billigere og lettere end at få lagt ægte skifer.

Med tagpap og tagfolie er der altså et utal af muligheder, når det kommer til tagdækning, hvad enten det er i forbindelse med en renovering eller et helt nyt hus.

CJ-tag - Stor erfaring med tagpap og tagfolie

CJ-tag ApS er en håndværkervirksomhed som kører i Vejle, Kolding, Grindsted og omegn. Vi har mange års erfaring indenfor lægning samt renovering af tag med tagpap. Alle vores medarbejdere er kompetente og har en stor viden indenfor området.

Vi arbejder kun med de bedste materialer inden for tagpap, fra kvalitetsmærkerne Icopal, Phønix og Finn Larsen. På den måde er vi allerede et skridt tættere på at give alle vores kunder den bedst mulige løsning i forbindelse med deres tagdækningsopgave.​

Vi fører et bredt udvalg af både tagpap og –folie, to langtidsholdbare og æstetisk værdige løsninger, hvilket giver vores kunder mulighed for at vælge frit i farver og struktur og derved muligheden for fuldstændig at designe deres tagprofil.

Arbejde i kvalitet - I Vejle, Kolding, Grindsted og omegn

Hvis du vælger at få udført din opgave hos os, er du dermed også sikker på at få udført arbejde i højeste kvalitet. Som sagt er alle vores medarbejdere dygtige håndværkere med en stor viden og erfaring, og alle bestræber vi os på at udføre så godt arbejde som muligt.

Vi bliver hellere en time længere på arbejde fremfor at have utilfredse kunder. Det er din garanti for at få den bedste løsning hos os, der både er holdbar og skøn, hver gang.

Lyder dækning med tagpap som noget for dig, kan du med fordel kontakte os på telefon 25 14 22 08 eller på e-mail cj@cjtag.dk og høre mere om vores muligheder samt få et uforpligtende tilbud.​

Få et uforpligtende tilbud

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på en nyt tag eller isolering, så udfyld formularen med navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Carsten / 25 14 ​62 07

​ John / 25 14 22 08

Storedalsvej 21

7182 Bredsten