Tagdækning i hele Østjylland​

Ens tag er udsat af lidt af hvert i form af vind og vejr. Det er forskelligt fra materiale til materiale, med hvor jævne mellemrum en renovering af tagdækning bliver nødvendig. Ved at renovere ens tagdækning med nye materialer en gang i mellem beskytter man bedst de underliggende konstruktioner i taget.

Tagdækning kan altså blive nødvendigt for tage, der har stået i mange år og trænger til en kærlig hånd, men tagdækning er også nødvendigt på nybyggeri. Hvad enten du er ved at rejse et nyt hus eller skal renovere dit ældre tag, kan du få brug for en tagdækker.

Det er dog ikke lige meget, hvilket firma du vælger til at udføre din tagdækning, for arbejdet skal gøres ordentligt. Gøres det ikke det, kan du ende med at stå med dyre skader senere.

CJ-Tag - Tagdækning til tiden

CJ-Tag er et tagdækkerfirma med mange år i branchen. Vi har i årevis arbejdet med tagdækning og udfører vores ydelser for private såvel som virksomheder og offentlige institutioner i Vejle, Kolding, Grindsted og omegn.

Alle vores medarbejdere er kompetente håndværkere, der bestræber sig på at levere arbejde i højeste kvalitet. Vi sætter stor pris på kundetilfredshed, hvilket betyder, at vi går til hver opgave med et ønske om at skabe det absolut bedste resultat.

Det betyder også, at vi udelukkende gør brug af de bedste materialer. Vi arbejder med forskellige materialer, hvor vi følger dine ønsker og behov.​

Hos os er det kunden og dennes ønsker, der er i fokus. Dog ved vi også, at det kan være svært at se sig ud af de mange muligheder, der findes i forbindelse med tagdækning, og derfor står vi også gerne klar til at rådgive og vejlede, hvis der er brug for det.

På den måde føler vi, at vi kan garantere, at alle vores kunder får den bedste løsning på deres opgave hver gang. Hos os er du sikret kvalitetshåndværk, hver gang du får udført tagdækning eller andet arbejde, for vi føler ikke, vi kan være tilfredse, før vores kunder er det.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på tagdækning

Står du derfor med et tag, der skal renoveres eller en helt ny opgave med tagdækning i forbindelse med nybyggeri, står vi klar til at varetage opgaven.

Kunne du tænke dig at gøre brug af vores viden og kompetencer inden for tagdækning, kan du med fordel kontakte os på telefon 25 14 22 08, eller e-mail cj@cjtag.dk og høre mere om, hvad vi tilbyder og få et uforpligtende tilbud.

På vores hjemmeside er der desuden også mulighed for at beskrive din opgave, hvorefter du vil modtage et fuldstændig uforpligtende tilbud.​

Få et uforpligtende tilbud

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på en nyt tag eller isolering, så udfyld formularen med navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Carsten / 25 14 ​62 07

​ John / 25 14 22 08

Storedalsvej 21

7182 Bredsten