Nyt tag lægges i Vejle, Kolding og omegn

Der kan være flere forskellige grunde til, at man overvejer at få lagt et nyt tag. Det kan enten ske i forbindelse med nybyggeri eller foregå som en renovering på et eksisterende hus. Uanset hvad kan et nyt tag være med til at holde på varmen, hvilket er godt for miljøet og økonomien, samt at give huset et æstetisk løft.

I forbindelse med lægningen af et nyt tag er der dog også mange valg, der skal tages. For eksempel skal man tænke over, hvilken type dækning man vil have, samt hvilke materialer man skal bruge. Der findes efterhånden et bredt udvalg af farver og teksturer inden for både tagpap og tagfolie. Hos Cj-tag, sætter vi altid en ære i at efterleve vores kunders ønsker, så du får præcis den løsning, du drømmer om når du skal have lagt nyt tag.

CJ-tag lægger et nyt tag

CJ-tag er en håndværkervirksomhed, der gerne lægger dit nye tag for dig. Vi har mange års erfaring inden for området og udfører vores ydelser for både private, virksomheder og offentlige institutioner i Vejle, Kolding, Grinsted og omegn. Med vores store erfaring inden for tagområdet kender vi også til de mange forskellige løsninger, der findes når der skal lægges nyt tag, og kan udføre dem alle i høj kvalitet.

Vi sætter altid dig og dine ønsker og behov først, sådan at du med os kan være sikker på at opnå præcis det tag, du ønsker og med de egenskaber, du foretrækker. Hvis du er i tvivl, stiller vi også gerne vores egen viden til rådighed, så du kan modtage vejledning og rådgivning. På den måde tror vi på, at vi nemmere finder frem til den bedste løsning for hver enkelt kunde, hver gang.​

Vi har et bredt udvalg af tagpap og –folie fra de bedste forhandlere, hvilket sikrer, at alle dine drømme kan blive til virkelighed, hvis du vælger os til at lægge dit nye tag.

Få nyt tag i god kvalitet

Vi har som sagt været mange år i branchen, hvilket betyder, at vi har lært at sætte pris på rigtig godt håndværk. Derfor er det også arbejde i høj kvalitet, som vi altid bestræber os på at udføre.

Vi ønsker os så tilfredse kunder som muligt, og det betyder, at vi hellere vil være en time længere på arbejde fremfor at have utilfredse kunder. Det er din garanti for godt udført arbejde.

Skal du derfor have lagt nyt tag, skal du være meget velkommen til at kontakte os på telefon 25 14 22 08 eller på e-mail cj@cjtag.dk og høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.​

Få et uforpligtende tilbud

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på en nyt tag eller isolering, så udfyld formularen med navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Carsten / 25 14 ​62 07

​ John / 25 14 22 08

Storedalsvej 21

7182 Bredsten